Што е ЦКПЕ?

  • Центарот за континуирана професионална едукација (ЦКПЕ) е составен дел на Дисциплина ДОО. Претставува научно-истражувачка, образовна, едукативна и консултантска институција со седиште во Скопје.

  • ЦКПЕ ги реализира програмите за обука, едукација и развој во повеќе формати и за повеќе професии, сé со цел да го направи учењето односно стручното оспособување и усовршување флексибилно, ефективно и соодветно.

  • Во соработка со нашите партнери и образовни институции, а по барање на нашите клиенти, ЦКПЕ нуди континуирана едукација, консултантски услуги и обука, преку развој на курсеви и работилници кои би ги задоволиле специфичните барања и потреби на секој наш клиент.

Дознајте повеќе    Станете наш клиент

Основни цели на ЦКПЕ

Проектирање


Проектирање и развивање на современи форми на обука.

Планирање


Планирање, истражување и реализација во обуката и образованието.

Научни Проекти


Научно истражувачки проекти, студии, експертизи и ревизии.
 

Контрола на проекти


Планирање, реализација и контрола на проекти.

Проучување и Примена


Проучување и примена на научно-техничките достигнувања.

Стимулирање


Стимулирање и организација и промоција на нови видови на учење.

Активности во областа на безбедностаНашиот стручен тим обединува кадар со академски степен доктор на науки и значајно професионално искуство во широк дијапазон на сфери од областа на безбедноста. За нашите клиенти реализирани се обуки од областа на зголемување на свесноста за заштита од безбедносни закани, безбедносни мерки во функција на подобрување на способноста за превземање на лични мерки за заштита, советувања и стручна помош за зголемување на степенот на безбедност од надворешни и внатрешни закани во компаниите, како и проценка на ризик на објекти.

Наши Соработници

  • 1

Контакт

 

  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 + 389 70 272 850
 + 389 70 403 101
 + 389 70 373 764
Градски Плоштад, Скопје, Македонија 

За ЦКПЕ

Главен фокус на Центарот за континуирана професионална едукација (ЦКПЕ) е да понуди широк спектар на практични и применети знаења и вештини за Вас, за Вашата компанија, организација, НВО или владина институција.